Konoba Damir
Konoba Damir

Konoba Damir

Restoran ,,Konoba Ćuprija Buna¨ kod Damira je restoran sa tradicijom od 30 godina smješten na samoj rijeci Buni u prirodnoj hladovini i uz pogled na rijeku. Nudimo domaća tradicionalna jela: domaća pastrmka, jegulja, lignje, žabe, ražnjić od jastoga, specijaliteti od teletine, sva jela sa roštilja.
Nudimo vrhunska domaća vina i rakije te sve vrste sokova, piva i alkoholnih napitaka.
Restoran se nalazi u samom centru Bune sa parkingom od 100 mjesta.
Lokacija turističkog mjesta Buna nalazi se 11km od Mostara na putu za Dubrovnik i Crnu Goru. Buna je mjesto sa tri rijeke i prelijepim prirodnim ambijentom. Turističke atrakcije Hercegovine udaljene su od Konobe:
-zračna luka 4km
– izvor Bune – > Blagaj 5km
– Međugorje (20min)
– Stari grad Počitelj (15min)
– Vodopad Kravice (30min)
– Stećci Radimlja Stolac (20min)
– Stari grad Mostar , Stari most (10min)
-rekreacijski centar Bunica , kupalište (3min)
Restoran je otvoren 1985. Godine i već 30 godina nas posjećuju gosti iz čitave regije. Udahnuti najljepši dio Hercegovine na samoj rijeci Buni u predivnom ambijentu i uživati u izvrsnoj domaćoj pastrmci, jegulji i žabi postala je tradicija prenešena na mlađe generacije od roditelja i rodbine diljem regije. Probuditi uspomene starijih generacija uz čašicu domaćeg vina lakše se krene na ne tako dalek odmor na Jadranu. Uz sretan put i bezbrižan odmor zahvalni smo što ste nam bili ili ćete biti dragi gosti.

Vezani članci

Leave a Reply