Stomatolška oridinacija Pehar
Stomatolška oridinacija Pehar

Stomatolška oridinacija Pehar

Na prvom katu Poslovnog centra u Čapljini već nekoliko godina djeluje stomatološka ordinacija dr. Gorana Pehara. Za relativno kratko vrijeme ova ordinacija stekla je iznimno povjerenje ne samo pacijenata u Čapljini nego i široj Hercegovini kao i u većem dijelu južne Dalmacije.

Ovako veliko i iskreno povjerenje pacijenti su stekli prije svega kvalitetno obavljenim liječenjima, popravcima, protetskim nadomještanjem, zaštitom i svim onim što danas može pružiti suvremeno opremljena stomatološka ordinacija s vrhunskim materijalima i ambicioznimnim mladim stomatološkim stručnjacima.
Visoko sofisticirana tehnika i oprema u rukama obrazovanih i stručnih ljudi garant su pacijentima svih generacija da će njihovo zdravlje biti bolje, a osmijeh ljepši i srdačniji.

Mladi doktori svih stomatoloških profila koji rade i surađuju sa ovom ordinacijom naročitu pozornost poklanjaju najmlađim pacijentima. Briga o zubima djece počinje već od njihove najranije dobi. Počinje se sa potpuno neagresivnim metodama kako bi se dijete oslobodilo poznatog straha od stomatologa. Upućuje ga se u tehnike četkanja zuba kao i koju pastu, kada i kako koristiti. Za rad sa djecom tu su i asistentice koje su educirane kao zubni higijeničari tako da je priprema i kompletna zubna higijena te zaštita zuba njihov posao.

U ordinaciji se educiraju i roditelji oko ishrane djeteta što uveliko utječe na kvalitetu zuba. Pacijenti po završetku terapije u ovoj ordinaciji ne budu zaboravljeni nego se i kasnije o njima vodi računa. Svaka 3 mjeseca bivaju obavješteni da je potrebno da dođu na kontrolu gdje se pregledaju zubi, uradi čišćenje i zaštita.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 09:00 – 20:00
Subota 09:00 – 14:00
Adresa:
Ulica Mate Bobana bb
88300 Čapljina

 

           Facebook

Leave a Reply