PROTECTOR

Iza riječi PROTECTOR nalaze se mladi inženjeri koji imaju viziju stvaranja proizvoda namijenjenog za zaštitu i transport uređaja. PROTECTOR kreira i stvara po ideji tekstilnog inženjera, čiji rad karakteriše visoki standard i kvaliteta proizvodnje. Naš cilj je da napravimo funkcionalan, praktičan i kvalitetan proizvod i da ga u saradnji sa našim kupcima konstantno unaprjeđujemo. Trudimo se da budemo fleksibilni, tako da pored standardnih proizvoda izrađujemo proizvode po mjeri i želji kupaca.

Zaštita instrumenata i opreme
Zaštićenost instrumenata i opreme od vanjskih utjecaja svakako dolazi na prvo mjesto. Torbe i futrole izrađujemo od najkvalitetnijih vodonepropusnih materijala i repromaterijala. Postavljene su i ispunjene čvrstim i mekim punjenjima, u zavisnosti od vrste uređaja za koji su namijenjene, a tako da instrumenti, kao i oprema budu zaštićeni prilikom transporta.

Praktičnost
Prednost PROTECTOR torbi za muzičke instrumente i opremu je prostranost, lake su za nositi, pogotovo su pogodne za profesionalne muzičare koji mnogo putuju.

Zašto PROTECTOR?

100% ručna izrada svih proizvoda Svi materijali prije upotrebe ispitani na Tehnološkom fakultetu  Baza podataka sa preko 300 ručno rađenih šablona

 

Kontakt

Ivan Milinkovic
Protector Bags
Slatina bb
Tel: +387 65/809-557

 

Vezani članci

Leave a Reply