B.DENT
B.DENT

B.DENT

Ništa ne ostavlja bolji prvi dojam od čvrstog stiska ruke i blistavog osmijeha. Ako želite pokloniti najljepši osmijeh i ostaviti najbolji prvi dojam, vrijeme je da posjetite B.dent.

Poliklinika B.DENT pravi je izbor ako ste u potrazi za estetskom stomatologijom, paradontologijom, ortodoncijom, implantologijom kao i općim dentalnim uslugama. 

B.Dent tim čine vrhunski stručnjaci s individualiziranim pristupom koji ne pristaju na kompromise kad je riječ o kvaliteti. Vrhunskom uslugom u opuštajućoj atmosferi i najsuvremenijom tehnologijom poliklinika B.Dent postavlja visoke estetske standarde.

Za svoje zube sigurno želite najbolje, a mi ne priznajemo ništa manje, dovodeći i najsitnije detalje do savršenstva. Profesionalno, uz individualizirani pristup, pomoći ćemo vam u kreiranju osmijeha iz snova. Jer vaša je sreća najvažnija – a predivan je osmijeh pr(a)vi korak na tom putu. 

Poliklinika B. DENT nalazi se u srcu zapadnog dijela Zagreba, kvartu Vrbani III, u neposrednoj blizini POINT shopping centra i ″zagrebačkog mora″, jezera Jarun.

Dugogodišnjim iskustvom, vrhunskom uslugom, profesionalno individualnim pristupom i stručnim iskusnim osobljem postavljamo visoke standarde estetske stomatologije.

Zadovoljan pacijent sa širokim osmijehom naš je svakodnevni cilj.

Dobro došli u ordinaciju osmijeha i izvrsnosti !

 

ZAŠTO B.DENT?

Zato što ne prakticiramo masovni dentalni turizam, već individualnim pristupom maksimalno posvećujemo pažnju pacijentu te dovodimo i najmanje detalje do savršenstva. 

Zato jer imamo rješenje za svaki džep.

U novouređenom prostoru nalaze se tri suvremeno opremljene stomatološke ordinacije po svjetskim standardima, pružajući maksimalnu udobnost pacijentima tijekom zahvata.

Prevladajte strah od stomatologa u ugodnom ambijentu uz ljubaznost i iznimnu profesionalnost našeg stručnog osoblja.

Obratite nam se sa povjerenjem koje ćemo sigurno opravdati jer zadovoljan pacijent naš je svakodnevni cilj.

Leave a Reply