Arena sport centar slavi prvi rođendan!

Arena sport centar slavi prvi rođendan!

Naš svečani dan je, u subotu, 8. 4. 2017. Prvi je rođendan našeg Centra. Slavljenički program počinje u 10 sati, s našim najmlađima. Na našim nogometnim terenima bit će odigrane utakmice/turnir s prigodnim nagradama. Pobjednici dobivaju pizze i sokove.

Slavlje nastavljamo u našoj igraonici, u kojoj svečani program počinje u podne. Za najbolju zabavu Vaših mališana pobrinut će se klaun i animatori, organizirajući raznovrsne igre i natjecanja. Najbolji mališan osvaja vrijednu nagradu – rođendan u našoj igraonici.

Za sve Vas, pripremili smo poseban program u 15 sati. Naši treneri održat će neobičan, ali vrlo poučan i zanimljiv trening, na kojemu možete svi sudjelovati. Nagrade koje smo pripremili za pobjednike su: polugodišnja, tromjesečna i mjesečna članska iskaznica.

U 19 sati počinjemo s turnirom na malonogometnim terenima. Brojne ekipe izmjerit će svoje nogometno znanje i pokazati što znaju, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Pobjednička ekipa nagrađuje se večerom i bačvom piva.
Slavlje ne bi bilo slavlje bez glazbe, zato smo za Vas pripremili bogati večernji program, glazba uživo – gdje će Vas zabavljati Denirom band.

U Centru su cijeli dan otvorena vrata dobrodošlice. Taj dan Centar Vas časti: igraonicom, vježbanjem, korištenjem saune, stručnim savjetima naših trenera, cjelodnevnim razgledavanjem i nezaobilaznom tortom.

Svojim dolaskom uljepšajte naše slavlje.

Učinite prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje te postanite član našeg Arena Sport Centar tima, stoji u priopćenju.

Vezani članci

Leave a Reply