Austrian Airlines obilježava 20 godina uspješnog rada u BiH

Austrian Airlines obilježava 20 godina uspješnog rada u BiH

Prva usluga koju je pružila kompanija Austrian Airlines u Sarajevu realizirana je 31. ožujka 1997. godine. Austrian Airlines je tijekom posljednjih 20 godina bio i ostao pouzdan partner za biznis i turističke putnike i kontinuirano povećava dijapazon usluga između glavnog grada Bosne i Hercegovine i terminala Austrian Airlinesa u Beču.

– U 1997. godini je Austrian Airlines počeo nuditi svoje usluge sa otprilike 450 letova godišnje. Danas Austrian Airlines nudi do dva leta dnevno, odnosno oko 1.300 letova tijekom godine na relaciji Sarajevo-Beč – pojašnjava direktor prodaje u Lufthansa Grupaciji za Središnju i Jugoistočnu Europu Peter Pullem.

Osim atraktivnih konekcija, ova aviokompanija putnicima nudi visok stupanj pouzdanosti letova. Tako je prošle godine realizirala 136.112 letova, što znači oko 372 leta dnevno. Prema portalu “FlightStats”, Austrian Airlines se nalazi među top pet najpouzdanijih aviokompanija u svijetu u 2016. godini.

Zahvaljujući njegovom pogodnom geografskom položaju u srcu Europe, terminal Austrian Airlines-a u Međunarodnoj zračnoj luci u Beču je idealna veza između Istoka i Zapada. Minimalno vrijeme od 25 minuta za transfer čini ovaj terminal jedinstvenim u svijetu i od posebnog je značaja za putnike koji putuju s Austrian Airlinesom u Europu, Sjevernu Ameriku i Aziju.

Flota Austrian Airbusa, koja također prometuje na relaciji Sarajevo-Beč, raspolaže internet konekcijom u zrakoplovu.

Trenutno putnici imaju mogućnost da testiraju besplatnu internet konekciju. Početkom travnja “myAustrian Flynet” omogućit će putnicima da surfaju internetom u zrakoplovu koristeći vlastite mobilne uređaje.

Sljedeći korak je da se ponuda proširi wireless konekcijom za zabavne sadržaje, omogućavajući putnicima gledanje filmova, dokumentaraca i televizijskih serija na njihovim mobilnim uređajima. Početak ove usluge planiran je sredinom ove godine, priopćeno je iz Veleposlantsva Austrije u BiH.

Vezani članci

Leave a Reply