Hladno pivo stiže na Mostar Summer Fest!

Hladno pivo stiže na Mostar Summer Fest!

Na stage Mostar Summer Festa ove godine stiže i legendarno Hladno pivo!
Na službenoj stranici Hladnog piva nećete naći biografiju, nego ‘pivografiju’ koja počinje još od 1983./84. godine. Zanimljiva je to i uzbudljiva priča, prožeta humorom, kroz koju ćete, između ostalog saznati i to da su prvi put u BiH svirali 1998. godine, u Sarajevu, kao gosti na koncertu Zabranjenog pušenja. Ove godine Hladno pivo stiže na Mostar Summer Fest (baš kao i Zabranjeno pušenje), a sudeći prema njihovom nastupu od prije par godina, očekuje nas luda zabava predvođena energičnim Milom, koji je zadnji put tijekom nastupa na Festu završio među oduševljenom publikom.
Podsjećamo, na Festivalu uz Hladno pivo nastupaju i Massimo, Edo Maajka, Zabranjeno pušenje, Mostar Sevdah Reunion, SASSJA, Kiša Metaka, Futavci, Jorgovani, Floridus i Clockwork Psycho, a dobrodošlicu ćemo poželjeti i bendu Tattoo iz Prijedora čiji zvuk karakteriziraju ambijentalne gitare, stamena ritam sekcija, režeći saksofon i specifična kombinacija vokalnih intervala.

Ulaznice za Festival možete po promo cijeni od 20 KM kupiti još samo danas i time uštedjeti 40%, stoga požurite na kupikartu.ba ili na neko od njihovih prodajnih mjesta.
Mile iz Hladnog piva je njihov zadnji album ‘Dani zatvorenih vrata’ opisao kao ‘ 51. minuta muzike za skakanje i plakanje’, a mi smo sigurni da ovaj dio za skakanje zasigurno neće izostati 30.6. i 1.7.2017. u industrijskoj zoni grada Mostara, gdje vas čeka peti po redu Mostar Summer Fest!

Vidimo se na Festu i FEEL YR V:BE!

Vezani članci

Leave a Reply