Hollywood joj okrenuo leđa

Hollywood joj okrenuo leđa

Prije četiri godine Michelle Pfeiffer snimila je film “Malavita: The Family” s Robertom De Nirom i Tommyjem Leejem Jonesom, a onda u potpunosti nestala s ekrana. Najprije svojom odlukom, a onda joj je Hollywood joj je na kraju okrenuo leđa i redatelji joj nisu nudili uloge.

Žena-mačka, s tri nominacije za Oscara i titulom osobe s najpravilnijim licem na svijetu ove godine planira veliki povratak na film. U siječnju je odradila premijeru drame “Where is Kyra” na Sundanceu, a do kraja godine prikazat će se još filmovi “Mother!” Darrena Aronofskyja te “Ubojstvo u Orient Expressu”.

Za magazin Interview otkrila je zašto je napravila toliku pauzu od glume.

“Moja ljubav prema glumi nije izgubljena, na setu se uvijek osjećam kao kod kuće, uravnoteženija sam kad radim. Ipak, posljednjih godina bilo mi je važnije biti s djecom i uvijek sam se pitala koliko me dugo neće biti doma, hoće li moj život biti uravnotežen sa životom moje djece. Postala sam toliko izbirljiva da me nitko više nije htio zaposliti”, požalila se.

Prisjetila se i svog odrastanja i Orange Countyju u Kaliforniji.

“Mojoj je obitelji svijet holivudskih zvijezda bio totalno nepoznat, nikad me nisu vodili u kino. Mama nije vozila, tata nije imao vremena, a ja nisam izlazila iz kuće osim kad sam išla u školu. Jedina zanimacija bili su mi filmovi koje sam gledala do dugo u noć i maštala kako ću ih i ja snimati jednog dana”, ispričala je.

U dramsku skupinu upisala se kako bi izbjegla engleski jezik, iz kojeg je bila najgora u razredu.

“Dramska skupina bila je rezervirana za čudake, a ja sam se ondje osjećala kao kod kuće”, rekla je.

Pobijedila je na izboru za Miss okruga, kad su je zapazili filmski agenti. I danas je u strahu da nije dovoljno dobra.

“Stalno se bojim da će ljudi shvatiti da sam prevara”, rekla je.

Vezani članci

Leave a Reply