Međunarodni sajam sporta, fitnessa i zdravlja u Međugorju

Međunarodni sajam sporta, fitnessa i zdravlja u Međugorju

U etno selu Herceg kod Međugorja ovog vikenda, 1. i 2. travnja, održat će se Međunarodni sajam sporta, fitnessa i zdravlja “Adria FIT powered by Dukat FIT”. Na prvom festivalu ovakve vrste u regiji, pored brojnih poznatih imena iz svijeta sporta, fitnessa, zdrave hrane i nutricionizma, specijalni gost bit će Lazar Angelov, jedan od najpoznatijih fitness gurua današnjice koji će u okviru sajma održati ekskluzivni seminar. Posjetitelji će moći uživati i u delicijama jednog od najpoznatijih kuhara iz Hrvatske, Davida Skoke.

Sajam će okupiti renomirane proizvođače i trgovce sportskih i fitness brendova, vlasnike fitness centara i objekata kao i proizvođače zdrave hrane koji će posjetiteljima ponuditi da po prvi put u BiH, na jednom mjestu, imaju priliku upoznati se sa cjelokupnim konceptom zdravog života. Očekuje se veliki broj izlagača i gostiju iz regije, a veliki broj medija najavio je svoj dolazak.

Partner sajma je kompanija Lactalis BH sa brendom Dukat Fit koja će u dva dana trajanja Sajma ponuditi mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti.

Na Dukat Fit štandu posjetitelji su pozvani da u zabavnom nagradnom natjecanju testiraju svoju fizičku spremnost te uživaju u raznim okusima iz bogate Dukat palete proizvoda. U testiranju fizičke spremnosti bodrit će ih fitness i certificiarni privatni trener, Slaven Vico koji će ponuditi i savjet više kada je proteinska ishrana u pitanju, nužna kod svih fitness rekreativaca i profesionalaca. „Ishrana je ključ postizanja forme iz snova! Sam trening vam neće ni upola donijeti rezultate kakve možete ostvariti ako trening prati pravilno balansirana ishrana!, izjavio je Vico i dodao „Pozivam sve da posjete Dukat Fit štand gdje ćemo vježbati zajedno i dobro se zabaviti“. U ovisnosti od postignutih rezultata sudionicima će biti dodjeljene i vrijedne Dukat nagrade.

S visokim sadržajem proteina, niskim nivoom mliječne masnoće te odličnim okusom, Dukat Fit mliječni proteinski napitak odgovara na potrebe fizički aktivnih pojedinaca. Sa čak 30 grama proteina po dozi idealan je napitak za konzumaciju nakon treninga, ali i kao sastavni dio obroka ili međuobrok.

Vezani članci

Leave a Reply