Otvoren natječaj za sudionike Street Arts festivala u Mostaru

Otvoren natječaj za sudionike Street Arts festivala u Mostaru

Street Arts festival Mostar raspisuje natječaj za sudjelovanje na 6. godini festivala, koji će se održati od 24.05.-6.06.2017. godine.
Pozivaju se zainteresirani stvaratwlji i kolektivi iz BiH i regije na učešće u oblasti vizualnih umjetnosti (mural, izložba, skulptura, instalacija, fotografija, performans), te glazbe, kazališta, plesa i urbanih sportova.

Prijava treba sadržavati:
-ime i prezime
-kontakt podatke
-kratki životopis
-detaljno razrađena skica za oslikavanje murala
– ukoliko se prijavljujete iz drugih oblasti priložite opis koncepta uz prateću dokumentaciju (fotografije,reprodukcije, video ili audio materijal…)

Prijave pošaljite na e-mail streetartsfestival@gmail.com s naslovom „prijava na konkurs“ , do 25.04.2017. godine.

„-Oživljavanje grada bojom- počet će akitvnostima u travnju čiji je inicijator Srednja građevinska škola Mostar, s kojom imamo dugogodišnju kvalitetnu suradnju. Festivalska etapa u vibnju imat će fokus na umjetničkim akcijama lokalnih umjetnika i učenika United World College Mostar. U lipnju, ćemo ugostiti brojne umjetnike iz naše zemlje, regije i svijeta“ , poručuju iz Street Fest Tima.

Street Arts Festival dobio je „Priznanje za najbolji Schuler Helfe Leben grassroots projekt“, koji podržava ova fondacija. Festival se realizira uz Vijeće mladih Grada Mostara, Koledž ujedinjenog svijeta Mostar , OKC Abrašević, Udruženje Fora i Srednju građevinsku školu Mostar.

Vezani članci

Leave a Reply