Pred banjolučkom publikom Zoster/Zabranjeno pušenje/Goran Bare & Majke

Pred banjolučkom publikom Zoster/Zabranjeno pušenje/Goran Bare & Majke

Banja Luka će i ove godine biti domaćin događaja „Živjeti slobodno“ kojim će se u organizaciji UG Sloboda, a u suradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, četvrti put za redom obilježiti 9. svibnja – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom.

I ovoga puta u okviru događaja „Živjeti slobodno“ realizirat će se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u čast obilježavanja ovog značajnog povijesnog datuma.

Tim povodom na banjolučkoj Aquani će se u petak 5. svibnja održati središnji glazbeni događaj, na kojem će nastupiti poznata imena regionalne glazbene scene. Ljubitelji dobrog zvuka imat će priliku da uživaju u nastupima bendova Zoster – Zabranjeno pušenje – Goran Bare & Majke.

Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po cijeni od 7 KM mogu se kupiti od 3. travnja, u KSB, Cafe baru Šestica i Peckham pub-u. Na dan koncerta ulaznice će koštati 10 KM.

Cilj organizatora je da realizacijom programskih sadržaja kod svih mladih ljudi na ovim prostorima razvije svijest i vrijednosti za poštovanje i njegovanje tradicije antifašizma, te da se 9. svibnja i u budućnosti obilježava i proslavlja kao važan datum u kreiranju današnjih prava i sloboda.

Vezani članci

Leave a Reply