Severina oborila regionalni rekord!

Severina oborila regionalni rekord!

Svega 24 sata nakon premijere Severininog novog singla ‘Otrove’, čini se kako su najave velikog klupskog hita koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, bile i više nego opravdane. Naime, u samo jednom danu, nova pjesma, autora sarajevskog repera Jale Brata, na YouTubeu je preslušana čak milijun i tristo tisuća puta! Već u ponoć, 12 sati nakon objave, pjesma je po Real Time-u dosegla milijunti pregled, a veliki rast zabilježila je i u sljedećih 12 sati, da bi u konačnici trijumfirala s čak 1 300 000 Real Time pregleda u jednom danu.

Ubrzo nakon jučerašnje premijere, pjesma ‘Otrove’ bilježila je 1900 pregleda u minuti te preko 100 000 pregleda po satu, dok je, tokom dana, u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji zasjela na prvo mjesto u YouTube kategoriji ‘Trendovi’ te na treće mjesto u Sloveniji i Austriji…

Tako je najnoviji Severinin hit nadmašio i nekoliko najvećih dosadašnjih hitova koji su se u jednom danu približili milijunskoj brojci, poput ‘Kao’ i ‘More tuge’, ali i ‘Uno momento’, koji je u prvom danu brojio 728 tisuća pregleda. Danas, tri godine poslije, ‘Uno momento’ ima čak 90 milijuna pregleda, a po svemu sudeći, ‘Otrove’ je na jednako dobrom putu da dosegne njegovu popularnost.

Vezani članci

Leave a Reply