Siri će biti integrirana u iCloud i iMessage servise

Siri će biti integrirana u iCloud i iMessage servise

Za nešto više od dva mjeseca održat će se Appleova WWDC 2017 konferencija pa u skladu s time počinju stizati i prve glasine o značajkama novog operativnog sustava iOS 11, koji će tom prigodom biti predstavljen.

Glasine se pozivaju na informacije koje navodno potječu od timova Appleovih developera iz Izraela i SAD-a, a govore kako će u iOS 11 veći naglasak biti stavljen na Appleovu virtualnu asistenticu Siri. Spominje se kako bi Siri trebala dobiti sposobnosti učenja korisnikovih navika te ponuditi različite akcije s obzirom na kontekst.

Također, Siri bi mogla biti integrirana u Appleov servis iMessage, gdje bi unutar razgovora davala preporuke za restorane, automatski provjeravala koje vrijeme posjete restoranu odgovara svima, prikazala upute za dolazak do restorana, rezervirala mjesta u restoranu te naručila prijevoz do restorana putem Ubera ili neke druge taksi službe.

Siri bi trebala biti integrirana i u iCloud gdje će pripomoći u identificiranju povezanosti između različitih uređaja udruženih pod istim Apple ID računom. Na taj način ponudit će se relevantni postupci na svim tim uređajima.

Vezani članci

Leave a Reply