Stomatološka poliklinika Jurišić
Stomatološka poliklinika Jurišić

Stomatološka poliklinika Jurišić

Sam posjet našoj zgradi u ulici Kneza Branimira 11. doživljaj je za sebe. Jedna od rijetkih austrougarskih vila u potpunosti obnovljena, mjesto je gdje se spaja estetsko iskustvo, povijest i vizija budućnosti. Zgrada datira iz 1900. godine i pruža idealne uvjete za poslovno i medicinsko uslužno okruženje.

Stomatološka poliklinika Jurišić osnovana je 1997. godine kao stomatološka ordinacija sa dva tima, na lokaciji Smrčenjaci bb, Mostar. Budući da je naš moto permanentna edukacija i profesionalno usavršavanje, pacijenti su brzo prepoznali pružanje visokog nivoa stomatoloških usluga. Novi stomatološki timovi se priključuju zbog povećanog broja pacijenata.

Danas u poliklinici rade četiri specijalistička i devet općih stomatoloških timova. Stomatološka poliklinika Jurišić posjeduje i vlastiti zubotehnički laboratorij i odjel dijagnostike.

Nalazimo se na pet lokacija u Mostaru: U prekrasnom zdanju austrougarske vile u ulici Kneza Branimira 11, na Smrčenjacima, u Rodoču, u ulici Ante Starčevića 32e te u sklopu poliklinike Arbor Vitae dr. Sarić, ulica Maršala Tita bb, Mostar.

Stomatološka poliklinika Jurišić je postala glavni partner agencije za zdravstveni turizam Medicaltours. Na ovaj način se nude stomatološke usluge turistima iz Europe i cijelog svijeta koji dolaze u BiH i u regiju. Naša poliklinika je 2013. godine stekla Certifikat ISO 9001:2008 što još jednom potvrđuje kvalitetu rada.

Sve već poznate usluge poliklinike Jurišić dostupne su u 4 stilski dizajnirane ordinacije opće stomatologije te dvije specijalističke ordinacije (ortodontska i parodontološka).

Tu su i usluge radiologije, zubotehničkog laboratorija i savjetovanja.

Ljubaznost i pristupačnost osoblja na koju ste navikli u našoj poliklinici, nastavlja se i putem novih informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Leave a Reply