Tvrtka NetSafe postala regionalni distributer Ixia rješenja

Tvrtka NetSafe postala regionalni distributer Ixia rješenja

Tvrtka NetSafe, međunarodni distributer rješenja iz područja mrežne sigurnosti, postala je Ixia Xcellerate Partner te će rješenja te softverske kuće distribuirati na području naše regije, dakako i Hrvatske. Riječ je o rješenjima za optimizaciju performansa te dodatnu sigurnost i dostupnost mreže i aplikacija namijenjenih velikim poduzećima i pružateljima Internet usluga.

“Dodavanje Ixia rješenja u NetSafe portfolio je dokaz naše posvećenosti nuđenju kvalitetnih rješenja renomiranih proizvođača na području mrežnih tehnologija uz usluge logistike, treninga i tehničke podrške našim partnerima”, rekla je direktorica ureda NetSafea za Hrvatsku Vida Hictaler.

Ixia je vodeći pružatelj rješenja za mrežna testiranja, mrežnu vidljivost i sigurnost. Velika poduzeća, pružatelji Internet usluga, proizvođači mrežne opreme i državna poduzeća u svijetu oslanjaju se na njihova rješenja prilikom instalacije novih tehnologija kako bi postigli učinkovit, siguran i neprekidan rad svojih mreža.

“Ixii je zadovoljstvo potvrditi priključivanje NetSafea našem rastućem partnerskom kanalu” rekao je potpredsjednik globalne prodaje Ixie Lori Cornmesser. On je dodao da dvije tvrtke zajedno mogu pomoći kupcima da maksimalno povećaju sigurnost, kao i povrat investicija u njihova rješenja.

Vezani članci

Leave a Reply