Veritas sklopio tehnološki savez s Amazonovim AWS-om

Veritas sklopio tehnološki savez s Amazonovim AWS-om

Veritas Technologies objavio je kako je sklopio partnerstvo s Amazon Web Services, čime će tvrtka moći ponuditi mogućnosti iz ponude Veritas 360 Data Management svim korisnicima koji se u poslovanju oslanjaju na AWS-ovu infrastrukturu. Veritas će tako pomoći da se ubrza prijelaz na servise i rješenja koji se nalaze u oblaku, kao i da se unaprijedi način na koji se upravlja aplikacijama i podacima koji se nalaze u hibridnim okruženjima.

“Rješenja u sklopu Veritasove platforme 360 Data Management korisnicima na raspolaganje stavljaju snažne, jednostavne i troškovno vrlo učinkovite načine da korištenjem oblaka ostvare poslovne prednosti. Tvrtke koje koriste Veritasova rješenja na AWS-u kao dio svoje IT strategije mogu koristiti napredne mogućnosti upravljanja podacima kako bi poboljšale performanse aplikacije, održale kontinuitet poslovanja uz povećanu izdržljivost u slučaju poteškoća te kako bi, općenito, optimizirale svoju investiciju u AWS infrastrukturu”, rekao je izvršni potpredsjednik i glavni direktor za proizvode u Veritasu Mike Palmer.

“Naši korisnici stalno traže načine da postojeće usluge i servise koje koriste primijene i na AWS infrastrukturi. Mnoge tvrtke danas se oslanjaju upravo na Veritasove tehnologije koje omogućavaju otpornost aplikacija, postizanje performansi i oporavak nakon incidenata ili katastrofa. Svi ovi korisnici sada će imati još više mogućnosti za snižavanje troškova i povećanje produktivnosti, dok istovremeno mogu ubrzati svoje putovanje prema oblaku”, izjavio je potpredsjednik u odjelu za usluge pohrane podataka u AWS-u Bill Vass.

Vezani članci

Leave a Reply