Tajma Bajrović o projektu ‘Izađi i treniraj’: Očekujem sjajan odziv naših sugrađana i dosta dobre energije!

Tajma Bajrović o projektu ‘Izađi i treniraj’: Očekujem sjajan odziv naših sugrađana i dosta dobre energije!

Nakon što su ove godine treninzi održani u Bijeljini, Tuzli, Banjoj Luci i Sarajevu projekt “Izađi i treniraj” koji se već drugu godinu zaredom održava na razini BiH stiže za vikend i u Mostar. O čemu se zapravo radi te što točno možemo očekivati doznali smo od profesorice sporta i tjelesnog odgoja, Tajme Bajrović, koja je i ove godine jedna od trenerica u ovom, hvale vrijednom, projektu.

Za početak pojasnite nam otkuda ideja za jedan ovakav projekt, odnosno tko je inicijator?
Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj javni događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija ne tržištu neupitna. Poslije uspješno organiziranih treninga u Bijeljini, Brčkom, Banjoj Luci i Sarajevu, ekipa stiže po drugi put u grad na Neretvi.

Gdje i kada je događaj planiran u Mostaru?
Izadji i treniraj stiže u Mostar. 23. rujna u 12.00 sati, a mjesto sjajne energije i sjajnih trenera bit će plato Mepas Mall-a.

Tko su sponzori i kakva su nagrade u pitanju za sudionike?
Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme glavni su pokrovitelji ovog događaja te su za sve sudionike pripremili majice i vodu za vježbanje a najsretniji sudionik/ica će dobiti Nike tenisice na poklon.

Tajma Bajrović, diplomirana profesorica sporta i tjelesnog odgoja diplomu je stekla na Univerzitetu u Sarajevu. Vlasnica „Rekreativno-zabavnog centra Allegra“ koji već petu godinu našim sugrađanima u sali VI O.Š. nudi usluge AEROBIKA, STEP AEROBIKA , WORKOUT-a te PILATES-a, predlaže sjajne i nadasve učinkovite nutricionističke programe. U ovom centru možete učiniti nešto sjajno za svoje zdravlje uz educirane i stručne trenere sa iskustvom. Svi su dobrodošli!

Početak nove sezone u navedenom centru počinje 2.10.2017. te svi zainteresirani mogu da se prijave putem FB stranice „Rekreativno-zabavni centar Allegra“, na instagram profilu „rzc.allegra“ ili putem Vibera na broj 062/731-000.

 

Tko će od trenera voditi program u Mostaru?
Ovogodišnji sjajni tim za najbolju sportski parti čine Lejla Šebić, Amir Aljiji, Adi Palić, Ana Bavrka te moja malenkost.

Kako ste zadovoljni prošlogodišnjim sudjelovanjem građana Mostara?
S obzirom da je prvi put u našem gradu organiziran događaj ovog tipa, ja kao sportski djelatnik, trenerica i zaljubljenik u svoju profesiju bila sam prezadovoljna odzivom građana a smatram da uvijek može bolje, ljudi su skeptični po pitanju javnog istjecanja ali mislim da trebamo svi podržati velike projekte kao što je ovaj.

Što očekujete ove godine?
Ono što svaki trener očekuje definitivno je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Očekujem dobar odziv naših malih i velikih sugrađana, podršku ovom projektu i naravno dobru energiju.

Poruka za naše sugrađane?
Dragi sugrađani, najbolji fitness instruktori, DJ, video produkcija, TV ekipe, radio postaje, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekt. Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto u najzabavnijem događaju u regiji prijavite se putem FB stranice „Izađi i treniraj“ ili SMS porukom na broj 062/182-122. 23. rujan 12.00 sati plato ispred Mepas Malla. Pridružite nam se.

 

Biljana Jakić/VIPmagazin.ba

 

Vezani članci

Leave a Reply