Aleksa Balašević: Megdan će doživjeti vrhunac u Omanu!

Aleksa Balašević: Megdan će doživjeti vrhunac u Omanu!

Aleksa Balašević pored toga što uskoro priprema Megdan 2 na kojem sudjeluju dva borca iz BiH o čemu je VIPmagazin nedavno pisao, ima i dugoročne planove za jedna od najvećih regionalnih sportskih događaja. Naime, kako je i najavio kroz naš intervju, Balašević se u Monte Karlu susreo s Rashidom Al Barwanijem članom svjetske Forbs dinastije.

„Prva stvar koju sam pitao gospodina Al Barwanija je bila zašto je odabrao baš nas od svih svjetskih MMA udruga… Jednostavno nam je pojasnio da ga je privukla činjenica što “Megdan” ima isto značenje na arapskom jeziku! Podvukao je da je prevagnuo naš profesionalni pristup organizaciji, kao i naša mladost i elan u radu“, kazao je Balašević te dodao:

„Sviđa im se i naš izbor mladih i atraktivnih boraca. U Omanu se nije nikad održao događaj te vrste, tako da slobodno mogu reći da ćemo biti dio sportske povijesti u toj državi.“

Sportski događaj „Megdan“ u Omanu bi se trebao održati krajem sljedeće godine, no prije toga bitno je naglasiti da se uvelike obavljaju pripreme za organizaciju Megdana 2 pod nazivom “Ni na nebu ni na zemlji” koji je na programu 25. studenoga ove godine, te „Megdan 3“ planiran za travanj 2018.

„Nadam se da ćemo prije „Megdana“ u Omanu posjetiti Bosnu i Hercegovinu priredbom, jer smo planirali da pobjednik finalne borbe „Megdan 2“ ima svoj Megdan u matičnom gradu. U slučaju Igora Emkića i Denisa Marjanovica to su Tuzla ili Banja Luka. Volio bih organizirati jedan takav događaj i u Zetri u Sarajevu, s obzirom da me za Zetru vežu predivne uspomene koje se odnose na koncerte moga oca kao i premijeru njegova filma „Kao rani mraz“. Dakle, želja za organizacijom „Megdana“ u Zetri postoji, no, vidjet ćemo što se po tom pitanju može postić“i, zaključio je za kraj razgovora za VIPmagazin Aleksa Balašević, idejni tvorac najuzbudljivijeg borilačkog događaja u regiji.

 

Vezani članci

Leave a Reply