Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere i zastupnike u BiH

Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere i zastupnike u BiH

Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere, zastupnike, kupce i korisnike usluga iz Bosne i Hercegovine, saznaje Akta.ba.

B2B razgovori će se održati u Sarajevu, a austrijske kompanije koje sudjeluju u razgovorima su AQUA POWER Wasservitalisierungsgeräte GmbH, cargo-partner GmbH, Dolphin-Fit e.U., Herz Armaturen GmbH, in4me GmbH, ipcenter.at GmbH, PEM Gesellschaft m.b.H., Rail Cargo Logistics – Austria GmbH, Sebring Technology GmbH, VIENNA INSURANCE GROUP AG.

Inače, neke od kompanija koje sudjeluju u razgovorima već posluju u BiH kao što su VIENNA INSURANCE GROUP, Rail Cargo Logistics i cargo-partner.

Od ostalih kompanija izdvaja se ponuda kompanije Dolphin-Fit e. koja obuhvaća usluge za proizvođače koji žele da stupe na europsko tržište i realiziraju širenje svog poslovanja. Također, ponuda se odnosi i za proizvođače koji već imaju poslovne odnose u Europi, ali traže lokalnu podršku i dalji razvoj poslovanja. U Bosni i Hercegovini za svog klijenta, koji se bavi M2M i IoT rješenjima traže zastupnika za tržište Bosne i Hercegovine.

Kompanija HERZ armature usmjerena je na razvijanje projekata, izvođača radova i inženjering za područje klime i sanitarne opreme. Spektar proizvoda uključuje armature, fitinge, dinamičke regulatore i termostatske ventile za instalacije..

ipcenter.at se vidi kao kompetentan partner za individualno prilagođene obrazovne ponude i rešenja, u kojima se uvijek individualno, fleksibilno, rješenju orijentiranim i kreativno prilazi prema željama kupaca. Cilj je organiziranje obrazovnih projekata (obrazovanje odraslih, stručno usavršavanje, dualno obrazovanje, mjere tržišta rada) te njegova implementacija s lokalnim partnerima.

Nadalje, kompaniji PEM Gesellschaft m.b.H. zanimljiva bi bila suradnja s građevinskim firmama kao subcontractorima, direktno sa investitorima ili eventualno u formi joint-ventura.

Također, firma koja traži dobavljače i partnere za suradnju je Sebring Technology GmbH i to iz oblasti zaštite i obrade metala, kromiranje, galvaniziranje, lakiranje, izrada alata, konstruktorski uredi, obrada metala.

Vezani članci

Leave a Reply