Find Your SPARK: Izložba gadgeta i natjecanje dronovima u Mostaru

Find Your SPARK: Izložba gadgeta i natjecanje dronovima u Mostaru

U Mostar se, u organizaciji SPARKa i SYNCa, vraćaju dva uspješna tech događaja od prošle godine – izložba gadgeta i natjecanje dronovima, ovaj put na istom mjestu, isti dan, pod jednim imenom – Find Your SPARK.

Ne propustite priliku upoznati se s tehnološkim inovacijama iz raznih industrija iz cijelog svijeta na jednom mjestu – rezervirajte subotu, 30.9.2017. od 10 do 18 sati i posjetite SPARK (Mostar). Sudjelujte u zanimljivom natjecanju dronovima DJI Challenge, kao natjecatelj ili gledatelj, a na Gadget Showu pogledajte prezentacije i demonstracije proizvoda, educirajte se, isprobajte i kupite najnoviju tehnologiju i gadgete.

Događaj je otvoren i besplatan za sve posjetitelje već od 10 sati, kada možete doći i na Gadget Show u prostorijama SPARKa pogledati najnovija postignuća iz područja virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva. HTC Vive, VRET, Nintendo Switch, Google Nest, Eynio Click i Vision, Pimatico, Lego Mindstorms, DJI dronovi, Greyp bicikla, hoverboardi, 3D printeri i 3D skeneri su samo neki od kul gadgeta koje možete vidjeti i isprobati – sve pod jednim krovom. Naravno, to nije sve – očekujte mnoga iznenađenja.

Drugi dio događaja DJI Challenge počinje u 11 sati i održava se na otvorenom prostoru ispred SPARKa. To je natjecanje dronovima u brzini, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja. Prijavljeni natjecatelji će se boriti za nagrade DJI Spark Fly More Combo, DJI Spark ili DJI Osmo Mobile.

Od događaja ne bi bilo NIŠTA bez: Central Osiguranje, STARK, INTERA, Studio Joker, Rolograf, Binvest, Config, HERA, Mlini pekara, Pavković paneli, Red Bull, Eurosan, Schrack Technik BH, A.O.Leko, City Hotel, Francuske palaćinke, Alba, Namex i Elite Security.

Vezani članci

Leave a Reply