Global Opportunities Beyond Borders konferencija u Splitu

Global Opportunities Beyond Borders konferencija u Splitu

Ekonomski fakultet u Splitu domaćin je dvodnevne konferencije „Global Opportunities Beyond Borders“ na kojoj će poduzetnici i članovi startup zajednice imati priliku upoznati uspješne globalne poduzetnike iz Sjedinjenih Američkih Država, tzv. „Chicago Super Six“. Vodeća poduzetnička šestorka razmijeniti će svoja iskustva u radu sa poduzetnicima iz naše regije i svojim savjetima dati „vjetar u leđa“ mladim poduzetničkim nadama.

 

PROGRAM KONFERENCIJE „GLOBAL OPPORTUNITIES BEYOND BORDERS“

  1. DAN: „Move it forward – Conference“

Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu

Datum: 5. listopada 2017., 12:00 h – 19:00 h

Program: „Move it forward“ konferencija zamišljena je kao trening radionica na kojoj će svi zainteresirani poduzetnici imati priliku steći znanje i praktične savjete vodećih svjetskih poduzetničkih mentora i njihovih uspješnih priča. S obzirom da globalni poduzetnici dolaze iz različitih poslovnih područja, za sudionike konferencije biti će organizirane tri različite radionice; „Od ideje do prototipa“, „Izlazak na tržište“ i „Razvojni put, rast, prosperitet“.

Ulaznice dostupne na: https://www.entrio.hr/event/gobb-conference-move-it-forward-4451

*Za studentski popust kontaktirati: lugrcic@efst.hr

 

  1. DAN: „Pitch competition“

Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu

Datum: 6. listopada 2017., 10:00 h – 16:00 h

Program: Startup-ovi će imati mogućnost natjecanja pred žirijem u kojem će se nalaziti šest vodećih globalnih poduzetnika. Svaki Startup će imati mogućnost desetominutnog izlaganja, nakon čega slijede pitanja žirija (maksimalno 5 minuta). Nakon ocjenjivanja i rezultata, slijede pojedinačne konzultacije sa uspješnim globalnim poduzetnicima koji će im pružiti povratne informacije i praktične savjete za unapređenje poslovanja.

Ulaz: SLOBODAN! Prijave na: https://goo.gl/forms/F3zC9pcHxSvn6vX02

Tko su „Chicago Super Six“: https://www.gobb2017.com/speakers/


Detalji cjelokupne konferencije:
 https://www.gobb2017.com/

Vezani članci

Leave a Reply