Mate Rimac drastično promijenio izgled i progovorio o najtežim trenucima

Mate Rimac drastično promijenio izgled i progovorio o najtežim trenucima

Nakon gostovanja kod Zoran Šprajca, Mate Rimac uzeo je brijaći aparat u ruke i obrijao bradu po kojoj je posljednjih godina prepoznatljiv. Potom je na Facebooku napisao emotivan status o tome kroz što je prošao proteklih godinu dana, ne želeći ipak otkriti što ga je toliko mučilo, piše Index.hr..

“Većina ljudi ne može ni zamisliti što smo moj tim i ja morali proći da dođemo tu gdje jesmo. Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. No posljednja godina… Ne mogu ni početi objašnjavati kroz što sam prošao (i mnogi bliski meni). Jednog dana ću to ispričati. No danas… Danas se sve promijenilo i konačno mogu ponovno disati. Tako dugo smo iščekivali ovaj dan da se činio poput fatamorgane, da se nikad neće dogoditi. Činio se tako blizu, a tako daleko. Konačno je tu i ostvario sam obećanje koje sam dao Katarini – nema je više”, napisao je.

Podsjetimo, tvrtka Mate Rimca, Rimac Automobili, osigurala je investiciju od 30 milijuna eura od Camel Groupa, najvećeg proizvođača baterija u Aziji.

Investicija Camel Groupa je najveća realizirana izravna investicija strane kompanije u hrvatsku tehnološku kompaniju uopće. Od ukupnih 30 milijuna eura investicije, tri milijuna bit će alocirano Rimčevoj sestrinskoj tvrtki Greyp Bikes.

Investicija će poslužiti za financiranje razvoja novih proizvoda, širenje proizvodnih kapaciteta te globalno širenje kompanija.

 

Vezani članci

Leave a Reply