Rekord na pomolu? Prednarudžbe za iPhone X mogle bi preći brojku o 50 milijuna primjeraka

Rekord na pomolu? Prednarudžbe za iPhone X mogle bi preći brojku o 50 milijuna primjeraka

Ovih dana sigurno vam je muka od slušanja vijesti o novom iPhone-u, kao svake godine u ovom periodu, zar ne? OK, ovaj put su ipak tri nova modela u pitanju pa je “gužva” malo veća nego inače ali to vam je Apple. Zbog nezanimljivih iPhone 8 i iPhone 8 Plus modela bilo je mnogo upitnika oko toga kako će kupci reagirati na njih zbog puno moćnijeg (i skupljeg) iPhone-a X koji u prodaju kreće nešto kasnije. Tjedan dana nakon što su krenule prednarudžbe za iPhone 8 i iPhone 8 Plus gotovo sve nam je jasno – većina će čekati na top model. Ako je toliko ljudi “odustalo” od ova dva što će onda biti sa iPhone X?

iPhone X obara rekorde?

Koliko bi vas bilo iznenađeno da iPhone X, unatoč astronomskoj početnoj cijeni od 1000 EURA, obori određene rekorde? Naša pretpostavka je da svi to očekuju jer nije teško zamisliti oduševljenje Apple fanova koji odavno nisu vidjeli moderno dizajniran pametni telefon. ? S time se slaže (ne baš doslovno) i poznati analitičar Ming-Chi Kuo, poznat po iznimno točnim predviđanjima za Apple proizvode, koji tvrdi da bi iPhone X mogao oboriti sve dosadašnje rekorde za bilo koji pametni telefon kada su u pitanju prednarudžbe. Naime, Kuo očekuje da će brojke doseći, pa i prijeći, cifru od 50 milijuna primjeraka. Zbrojite to sa onom astronomskom cijenom i dobijete ne astronomske, nego multidimenzionalne prostorno-vremenske cifre od kojih zaboli glava.

Budući da se priča o tome da Apple neće moći zadovoljiti početnu potražnju biti će zanimljivo za vidjeti koliko će neki “sretnici” morati čekati da dobiju svoj primjerak. Podsjetimo, prednarudžbe za iPhone X kreću za otprilike mjesec dana tj. 27.10.2017. dok se prve isporuke očekuju 03.11.2017. Ako već niste svakako pogledajte naša dva videa vezana za novi iPhone X gdje pričamo o njegovim dobrim i lošim stranama. Linkove ispod.

 

Vezani članci

Leave a Reply