Carmen Electra u najpristojnijem izdanju do sad

Carmen Electra u najpristojnijem izdanju do sad

Slavna Playboyeva zečica i dalje izgleda zanosno.

Carmen Electra posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a svaki put kad to napravi pobrine se da svi pogledi budu uprti u nju. Isto je bilo i na crvenom tepihu glamuroznog filmskog događaja održanog u Hollywoodu gdje se, danas 45-godišnja Carmen, pojavila u pripijenoj dugačkoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom.

Prirodna brineta postala je zanosna plavuša, a osim haljinom seksepil je naglasila i dramatičnim make-upom te najboljim ženskim oružjem – crvenim ružom na usnama.

Iako je Carmen i ovoga puta istaknula sve svoje adute, ovo je jedno od njenih pristojnijih izdanja, pogotovo kada se osvrnemo na same početke njene karijere, kada je odjećom više toga otkrivala nego skrivala.

Carmen je svjetsku slavu stekla poziranjem na naslovnicama časopisa Playboy te ulogom u seriji Spasilačka služba kao i burnim ljubavnim životom s poznatim glazbenicima i sportašima. Jednu godinu bila je u braku s ekscentričnim košarkašem Dennisom Rodmanom, nakon čega se udala za glazbenika Davea Navarra. Taj brak potrajao je četiri godine, a Navarra ja zamijenila drugim glazbenikom, gitaristom Robom Pattersonom s kojim je bila u vezi do 2012. godine.

Vezani članci

Leave a Reply