HIFA Petro otvorila 27. maloprodajni objekt

HIFA Petro otvorila 27. maloprodajni objekt

Na području općine Bratunac kompanija HIFA Petrol otvorila je svoj 27. maloprodajni objekt. Otvorenjem 6. maloprodajnog objekta u 2017. godini, lociranog na području općine Bratunac najuspješnija naftna kompanija u BiH u protekle dvije godine – kompanija HIFA Petrol dodatno proširuje svoju poslovnu mrežu.

„I ovoga puta smo tradicionalno prvih 200 kupaca nagradili sa po 10 litara goriva gratis, dok smo za ostale kupce osigurale prigodne poklon pakete. Sukladno potrebama naših kupaca proširujemo mrežu maloprodajnih objekata te ćemo sukladno tome i na ovom području od danas nuditi vrhunski kvalitet roba i usluga“ riječi su pomoćnika direktora kompanije HIFA PetrolL gospodina Ahmeda Ahmetlića.

“Na ovom kao i na svim našim maloprodajnim objektima HIFA PETROL-a pored najkvalitetnijeg goriva na tržištu te brendirane prodavnice roba široke potrošnje “HP SHOP” u ponudi će uskoro biti mjenjačnica. Radno vrijeme benzinske pumpe kao i svih ostalih sadržaja u njenom sklopu je od 05:00 do 24:00 sata.” ističe Ahmetlić.

Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno osigurana su 4 nova radna mjesta, što znači da je trenutno u ovoj kompaniji uposleno preko 300 radnika.

Također, ovom prilikom najavljena su nova ulaganja obzirom da su u tijeku adaptacije maloprodajnih objekata koji od ove godine posluju pod novih brendom “HP SHOP” i po čemu se HIFA PETROL znatno razlikuje od drugih benzinskih pumpi kao i otvaranje novih maloprodajnih objekta do kraja 2017 godine.

Vezani članci

Leave a Reply