Hrvatska firma glavni sponzor Beogradske arene, dvorana mijenja ime

Hrvatska firma glavni sponzor Beogradske arene, dvorana mijenja ime

Hrvatska Atlantic grupa sljedećih pet godina bit će glavni sponzor Beogradske arene, najveće sportske dvorane u Srbiji, objavile su gradske vlasti Beograda.

Iako je bilo prijedloga da dvorana nosi naziv Cedevita, ona će se ipak zvati – Štark arena, prema najpoznatijoj firmi u vlasništvu Atlantic grupe u Srbiji.

– Beogradska arena nosit će naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je jako važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije značajne i za sam grad. Malo ih se može u Europi pohvaliti ovakvim zdanjem, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Atlantic grupa jedina se javila na tender za sponzorisanje dvorane koji je raspisao Grad Beograd i ponudila nešto manje od traženih 1,25 miliona eura.

Potpredsjednik Atlantic grupe Neven Vranković rekao je:

“Brendovi koje okuplja Atlantic u svom porftelju imaju dugu tradiciju kvalitete, a najdublje korijene pustio je Štark, simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljiv simbol Štarkova srca. Iste vrijednosti ćemo promovirati i u našem partnerskom projektu Štark areni”.

Inače, sjedeći kapacitet beogradske arene je 18.386 mjesta, po čemu je deseta u Europi među zatvorenim dvoranama.

Vezani članci

Leave a Reply