Koliko god lijepu haljinu nosila, svi i dalje gledaju u deformirano lice slavne glumice

Koliko god lijepu haljinu nosila, svi i dalje gledaju u deformirano lice slavne glumice

Njezino operirano lice i dalje fascinira ljude.

48-godišnja glumica Renee Zellweger osvojila nas je kao vrckasta Bridget Jones, a njezin šarm ležao je i u činjenici da plavuša nikada nije bila klasična holivudska mršavica, čime je svakako prkosila holivudskim trendovima.

Jedno vrijeme, Renee se povukla iz javnosti, a kada se vratila, cijelom je svijetu pokazala koliko je ovisna o plastičnim operacijama, jer se njezino lice doslovno deformiralo, zbog čega ju je prvi put bilo jako teško prepoznati na crvenom tepihu.

I sinoć se na premijeri svog novog filma “Same Kind Of Different As Me” uglavnom gledalo u njezino lice, koje sada ipak izgleda opuštenije no još uvijek se neki ne mogu načuditi tome koliko se promijenila.

Tako je u sjeni ostala i njezina elegantna haljina u žutoj boji, koja kao takva nije mogla ostati neprimijećena.

Na dan premijere, u javnost je izašla i priča kako glumica financira svog dečka Doylea Bramhalla, s kojim je u vezi već 5 godina, dok on na sudu rješava skup i nimalo lijep razvod od bivše žene. Osim što mu plaća kartice, navodno je dobar dio novaca za sud dala ona no glumica nije željela komentirati napise, koji su također bili manje zanimljivi od njezinog lica.

Vezani članci

Leave a Reply