Nevjerni muškarci priznali koje žene biraju za varanje, mogli biste se iznenaditi

Nevjerni muškarci priznali koje žene biraju za varanje, mogli biste se iznenaditi

Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će varati svoje partnerice. Sudeći prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, taj proces nije slučajan, piše Daily Mail.

Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca priznalo je da bi, u slučaju da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla. Iako se “druga žena” često opisuje kao neku misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča.

Muškarci za aferu obično biraju ženu koju poznaju od prije. Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratki seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu. Nevjerojatnih 99% posto muškaraca priznalo je da su imali afere ili ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne.

Glavni motiv obično je seks. S druge strane, svoje momke ili muževe varalo je 39% žena, a 35% ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od 50% žena aferu su imale nakon rođenja djeteta.

Kod traženja partnera za aferu, ženama je prvi kriterij uglavnom njihov izgled, a njih 43% otkrilo je da je afera bila potpuno fizičkog karaktera.

Tek 5% žena priznalo je da su ih privukli muškarci s kojima su mogle imati i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena priznaju da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

Vezani članci

Leave a Reply