Pogledajte program IV. Međunarodne znanstveno-stručne konferencije ‘Sfera 2017’

Pogledajte program IV. Međunarodne znanstveno-stručne konferencije ‘Sfera 2017’

IV. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ”Sfera 2017: Tehnologija i ugradnja otvora” je konferencija koja će svim sudionicima pružiti razmjenu informacija, znanja i iskustava, te predstaviti im novitete u domenu tehnologije i ugradnje otvore. Konferencija će se održati 25. i 26. listopada 2017. godine u Intera tehnološkom parku u Mostaru. Organizatori navode da očekuju više od 400 gostiju iz cijele regije, arhitekata, inženjera, projektanata, privrednika, te svih profesionalaca koji posluju u sektoru građevinarstva i arhitekture.

U proteklom periodu održane su tri konferencije, a osim predavanja, interaktivnih dijaloga, te predstavljanja sudionika i zbornika radova, konferencija također bude i izložbenog karaktera sponzora i partnera.
Ulaz za goste je slobodan uz obaveznu registraciju putem ovog linka.

Tko će se predstaviti na konferenciji?

Generalni sponzor je kompanija Feal, dok su sponzori: Alukönigstal, Ko-glas, Kristal Vitez, Grad-Exoprt, te Niče d.o.o. Partneri i izlagači: Profine, Staklorad, Termoglas, Pavković Paneli, Rehau, Velux, Veka, Inoutic, Zalmo, Sika, Euro-Roal, Llumar, te kompanija MEN. Sve kompanije imat će priliku predstaviti se u izložbenom dijelu, te putem svojih prezentacija.

Tko su predavači?

Predavači na konferenciji su:
–  Mr. Frank Stöhr, IFT Rosenheim GmbH,
–  Amir Vuk-Zec, Studio Zec,
– red.prof. dr. Ljubomir Miščević, Arhitektonski fakultet Zagreb,
–  v.prof.dr. Maja Popovac, Građevinski fakultet Univerzitet ”Džemal Bijedić” Mostar,
– Jasmina Katica, Odsjek za energijsku efikasnost Federalnog ministarstva prostornog uređenja,
– GIZ, Bosna i Hercegovina,
– Asocijacija arhitekata Bosne i Hercegovine,
– Vanjskotrgovinska komora BiH,
– Strojarski fakultet Sveučilište Mostar, Klaster metala,
– Predstavnici sponzora i partnera.

Što nakon konferencije?

Po završetku konferencije rezimiraju se zaključci, te se tako izdaje Zbornik radova koji je na usluzi svim sudionicima. Nastavlja se u istom duhu, te tako organizatori najavljuju i narednu naučno stručnu konferenciju ”Klimatizacija, ventilacija i grijanje” koja će održati u ožujku 2018. godine. Kompanije i profesionalci koju posluju u ovoj domeni svakako su dobrodošle da se jave organizatorima kako bi saznali više informacija. Sve informacije o kompaniji Sfera i konferenciji možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://sfera.ba/
http://sfera2017.sfera.ba/

Vezani članci

Leave a Reply