Razlog zbog kojeg je partner prestao inicirati seks

Razlog zbog kojeg je partner prestao inicirati seks

Nekim muškarcima želja za seksom u svako doba dana ne prestaje ni u zrelim godinama, dok se drugima želja pojavljuje i splašnjava periodički, ovisno o zbivanjima u njihovom životu i emocijama koje gaje prema partnerici.

Popričali smo s muškarcima i doznali zbog čega im seks pada na zadnje mjesto prioriteta.

PREZAPOSLEN JE

Muškarci koji ganjaju karijeru ne mogu si pomoći – ako im nad glavom visi mogućnost otkaza, veliki problem koji ne znaju riješiti ili mučna svađa s nadređenima, neće se moći opustiti sve dok ne riješe situaciju.

BOLEST I SMRT BLISKIH OSOBA

Tuga u srcu preuzima sve aspekte našeg života. Imajte razumijevanja, i nemojte mu zagorčavati život pitanjima o vašem odnosu i izostanku seksa.

POVRIJEĐEN EGO

Rugali ste mu se u društvu ili spominjali bivšeg koji je bio “bolje obdaren i imao vještine pornog glumca”. Većinu muškaraca takvo će ponašanje itekako povrijediti, a seks s vama više mu neće biti užitak. Barem dok ga ne uvjerite da je on najbolji ljubavnik do sada.

STRAH DA ĆE NJEGOVA MUŽEVNOST BITI DOVEDENA U PITANJE

Dobio je otkaz? Znatno se udebljao? Smršavio je zbog bolesti? S padom samopouzdanja pada i libido, stoga budite tu za njega i objasnite mu da će vam uvijek biti seksi.

IMA DRUGU

Žao nam je, ali i ovo je jedna od opcija. Naravno, nemojte ga napadati da ima ljubavnicu čim prođe nekoliko tjedana bez seksa. Ako vas vara, primijetit ćete i druge znakove i promjene u ponašanju, koje su puno važnije od hladnog kreveta.

Vezani članci

Leave a Reply