Slavni filmaš sve više tone: Javila se i Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow!

Slavni filmaš sve više tone: Javila se i Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow!

New York Times nastavlja s nizom optužbi na račun hollywoodskog producenta Harveya Weinsteina, kojeg su brojne glumice optužile za seksualne napade. Danas su objavili i kako se među glumicama koje je napadao pohotni Weinstein nalaze i one s A liste, između ostalih Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette i druge.

U novom izvještaju Timesa navodi se kako je Weinstein dovodio glumice u svoj apartman kako bi raspravljali o filmovima. No, tamo bi tražio masažu, skidao se ispred njih, neprikladno ih dirao, te nudio seksualne usluge u zamjenu za dobre uloge. Angelina Jolie rekla je kako joj se tijekom snimanja filma “Ljubavne igre” Weinstein nabacivao u hotelskoj sobi, a ona ga je odbila. – Imala sam loših iskustava s Weinsteinom u mladosti, i zbog toga sam odlučila da više nikad ne radim s njim, te upozorim druge – rekla je Jolie za NY Times. Gwyneth Paltrow rekla je kako ju je Weinstein pozvao u svoj apartman na Beverly Hillsu nedugo nakon što joj je dao ulogu u filmu “Emma”, adaptaciji Jane Austen. Tada je imala 22 godine. Tvrdi kako je producent stavio ruku na nju i zatražio da ga masira u njegovoj sobi. Pobjegla je i to ispričala svom tadašnjem dečku, Bradu Pittu. Pitt je tada rekao Weinstenu da nikad više slučajno ne dotakne Gwyneth.

– Weinstein je poludio. Počeo je vikati na mene zbog svake sitnice. Bojala sam se da ne izgubim ulogu u filmu – rekla je Paltrow. Sličnu priču ispričala je i Arquette. Pozvao ju je da dođe po scenarij u njegov apartman. Kad je stigla, Weinstein ju je dočekao u kućnom ogrtaču i žalio se na bolove u vratu. Tražio je da ga masira. – Preporučila sam mu profesionalnog masera, no on je zgrabio moju ruku i stavio je na svoje međunožje – rekla je Arquette koja je nakon toga pobjegla iz Weinstenovog apartmana, a ulogu nije dobila.

 

Vezani članci

Leave a Reply