Veliki povratak Binga, na istom mjestu, ali još veći i bolji

Veliki povratak Binga, na istom mjestu, ali još veći i bolji

Uz brojne novitete, otvaranje ”novog starog Binga” u Mostaru je planirano 13. listopada, rekla je u izjavi za Bljesak.info Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga Binga.

”Otvaranje je planirano 13. 10. u 14 sati uz bogat zabavni program za sve generacije, popuste i poklone, te mnoštvo promocija i degustacija naših poslovnih partnera”, rekla je Paunoski.

S novim tržnim centrom, dolaze i brojni noviteti.

”Sam tržni centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj, ali nasuprot njemu gradi se i retail park površine 2.800 m2 u sklopu kojeg će biti trgovine brendova DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Time ćemo dodatno obogatiti sadržaj na ovoj lokaciji”, objasnila je Paunoski.

Bingo će imati 100 uposlenih radnika, a nalazi na ukupnoj površini u osnovi 11.660 m2, od čega je hipermarket površine cca 9.000 m2, a ostali sadržaj čine restoran, igraonica, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru.

”Napominjem da na dan otvorenja očekujemo veliki broj posjetitelja iz Hercegovine i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu. Zaista smo sretni što smo ponovo s vama” dodala je Paunoski.

Vezani članci

Leave a Reply