Kako pobijediti u svađi sa svakim horoskopskim znakom?

Kako pobijediti u svađi sa svakim horoskopskim znakom?

SVAKI se horoskopski znak svađa na svoj način, a uz ovih nekoliko trikova iz svake svađe izaći ćete kao pobjednik.

Ovan

Prosječni Ovan može vikanjem pobijediti svakoga tko mu se pokuša suprotstaviti, a logika kod ovog znaka jednostavno ne funkcionira. Ako Ovna uspijete uvjeriti da je sam došao do zaključka da nije u pravu, imate šanse pobijediti u svađi. Samo nemojte očekivati da će Ovan priznati da je pobijeđen.

Bik

Tvrdoglavi i nepopustljivi, Bikovi nisu skloni predomišljanju kad nešto odluče. U svađi s Bikom možete pobijediti ako igrate na kartu zdravog razuma, pogotovo ako pokažete da je vaš argument financijski isplativiji od njegovog. Tu su i komplimenti o ljepoti – Bikovi su na to jako slabi.

Blizanci

Blizanac će se lako složiti s onim što govorite, ali to ne znači da ste pobijedili u svađi jer se za 5 minuta može predomisliti i složiti se s drugim mišljenjem. Trik je zavarati Blizanca i uvjeriti ga da je vaše mišljenje najpopularnije i najprihvatljivije u društvu – Blizanci jako pate na popularnost.

Rak

S njima je jako teško jer vole izbjegavati konflikt pa se vrlo lako povlače. Najbolje što možete napraviti je dati Raku vremena da se smiri i onda reći svoje argumente.

Lav

Laskanje je najjednostavniji način da pobijedite Lava. Prosječni Lav misli da je nevjerojatno inteligentan, zato će argumenti koji pokazuju da je vaš stav jednostavno stvar inteligencije natjerati Lava da stane na vašu stranu. Budite spremni i na to da će Lav imati puno bolje ideje od vaših, a njima će pokušati nadopuniti ono čemu se donedavno protivio.

Djevica

Njih je najlakše pobijediti u svađi – samo morate dokazati da ste u pravu. Djevica jako dobro zna gdje ste pogriješili i ne svađa se bez potrebe, a ako uspijete objasniti zbog čega je vaš stav ipak bolji, Djevica će se prestati svađati.

Vaga

Vage se ne svađaju – Vage pregovaraju. U svađi s njima nećete pobijediti, ali nećete ni izgubiti jer Vage uvijek traže fer rješenje za sve. Sklone su popuštanju ako im pokažete da su i vaši argumenti dobri, ali nikad ne popuštaju do kraja.

Škorpion

Škorpioni ne podnose igrice, poluistine i nelogične argumente, a ako se s njima krenete svađati na taj način, odmah ste izgubili. Kod njih je najbolje reći istinu, a ako vide da se svađate na častan način, skloniji su popuštanju, barem malo.

Strijelac

Svaka svađa je nova prilika da Strijelac nešto nauči, a ako imate dobre argumente, rado će vas saslušati. No, ako je svađa o nečemu što se svodi samo na različito shvaćanje svijeta, nećete iz nje izaći kao pobjednik jer Strijelac jako cijeni vlastito mišljenje.

Jarac

Jarac se rijetko svađa oko nebitnih stvari, a ako je nešto važno, bolje je da imate spremne dobre argumente jer ako nemate, vrlo brzo će vas prestati shvaćati ozbiljno i vratiti se stvarima koje su mu važne.

Vodenjak

Prije nego što krenete u svađu s Vodenjakom, budite sigurni da razumijete njegovu stranu priče. U svakom slučaju, igranje na emociju kod Vodenjaka nema previše efekta jer taj dio imaju pod kontrolom. Vodenjaci vole stvari koje će biti najkorisnije za najveći broj ljudi, pa ako želite pobijediti u svađi s njima, pazite da vaši argumenti ukazuju upravo na to.

Ribe

Ribe izbjegavaju konflikt kad god mogu, zato ih je lako pobijediti u svađi. Čim osjete nešto što će ih uzrujati, povlače se i bježe, zbog čega se neće previše boriti za sebe. Iako ih je zbog toga lako pobijediti, razmislite koliko je to fer prema njima.

Vezani članci

Leave a Reply