Podrumi Vukoje osvajaju Kinu

Podrumi Vukoje osvajaju Kinu

“Podrumi Vukoje 1982” nagrađeni su još jednom za kvalitet i posvećenost proizvodnji vina, kao i cjelokupan doprinos u svijetu vinogradarstva, vinarstva, ali i vinskog turizma.

Osim mnogobrojnih regionalnih i europskih nagrada, u “Podrume Vukoje” početkom ove godine dolazi još jedna nagrada iz daleke Kine. Više godina zaredom “Podrumi Vukoje 1982” uspješno osvajaju azijsko tržište i kao kruna posvećenosti radu dolazi i veliko priznanje “Magic Award”, koje se dodjeljuje od 2009. godine iz različitih privrednih i industrijskih oblasti.

Ove godine su “Podrumi Vukoje” dobitnik nagrade u kategodiji “Magic Wine brand Award”, koja je dodijeljena u prisustvu više od 3.500 eminentnih osoba u “Awarding Ceremony Hallu”, među kojima se našao veliki broj olimpijskih sportaša, svjetski priznatih umjetnika i galzbenika.

“Podrume Vukoje 1982” na ovom tržištu uspješno predstavlja i ekskluzivno distribuira kompanija “Ever Ocean” iz Shenzena, a na kineskom tržištu su se predstavili s više svojih vina koja su ovom prilikom i nagrađena, izvijestile su Nezavisne novine.

Vezani članci

Leave a Reply