Znakovi da se zaljubljuješ u nekoga tko će te povrijediti

Znakovi da se zaljubljuješ u nekoga tko će te povrijediti

Svima se dogodilo barem jednom – osoba u koju se polako, ali sigurno zaljubljujemo pokazuje sve znakove da će nas jako povrijediti, a mi ih namjerno ignoriramo jer ne vjerujemo svojem instinktu. Umjesto da odmah sagledamo sve na realan način, pronalazimo opravdanja jer nam istina ne zvuči dobro. Ovo su znakovi da je osoba u koju se zaljubljuješ netko tko će te brzo povrijediti.

Sve se događa prebrzo

Ako ste se nevjerojatno brzo zbližili, a on djeluje gotovo predobro da bi bio stvaran, vjerojatno nije. Ako je već nakon prvog spoja pun obećanja i ponaša se kao da je cijeli život tražio samo tebe, velike su šanse da će se vrlo brzo tako ponašati prema nekom drugom.

Govori jedno, radi drugo

Slatkorječivi muškarci imaju nevjerojatan talent kad je u pitanju brzopotezno osvajanje žena, ali ne smiješ samo slušati što priča – moraš gledati i što radi. Ako se to što govori ne poklapa s onim što radi, jasno je da će te povrijediti.

Ima puno “ludih” bivših

Neki ljudi jednostavno nemaju sreće u ljubavi, ali ako frajer u kojeg se zaljubljuješ ima puno bivših koje su i dalje lude za njim i ne daju mu mira, lako je moguće da je to samo način na koji se ponaša prema ljudima. Natjera ih da se zaljube, a onda ih odbaci kad mu dosade.

Vezani članci

Leave a Reply