Jennifer Lopez priznala je koji je njezin najveći grijeh

Jennifer Lopez priznala je koji je njezin najveći grijeh

Jennifer Lopez priznaje da joj je glavni i jedni porok pržena svinjetinja, jelo poznatije kao chuletas. Kad se prvi put preselila u Los Angeles, nazvala bi svoju majku i tražila je da joj diktira recept preko telefona jer joj gastroponuda novog mjesta nikako nije odgovarala.

Latino diva smatra kako je najveća tajna njezine vitkosti u porcijama koje su male, ali dovoljne za sve njezine potrebe. Rekla je da se ne izgladnjuje te si ponekad priušti neku poslasticu, ali najčešće uz sebe ima zdrave grickalice, poput suhog voća ili povrća koje joj suzbiju želju za nezdravim slatkišima između obroka. Ipak, s vremena na vrijeme ne može odoljeti omiljenom svinjskom mesu koje je njezina slabost.
‘Jenny from the Block’ u ljubavnoj vezi je s bivšim profesionalnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, a zajednička im je strast prema zdravom stilu života. “Ona se stvarno drži formule za dobro zdravlje. Odmara se osam do 10 sati, ne pije i ne puši. Ona živi vrlo čist život”, rekao je Alex zaljubljeno.

Uspješna Jennifer ima toleranciju za svakoga tko poklekne i pojede nešto sa ‘zabranjene’ liste. “Svi smo mi ljudi. Mislim da se ne biste trebali kuditi ako pogriješite. Svatko želi kolač ili malo pržene piletine u neko vrijeme. No, trebali bismo biti dosljedni i uvijek pokušavati biti bolji”, zaključuje mudro Jen.

Vezani članci

Leave a Reply