Najpopularniji auto magazin se gasi, a Clarkson dobiva novi angažman

Najpopularniji auto magazin se gasi, a Clarkson dobiva novi angažman

Treća sezona automoto magazina The Grand Tour je ujedno i zadnja, a popularni trio prepustit će se individualnim angažmanima.

The Grand Tour je zajedno s glavnim protagonistima od BBC-ovog Top Geara preuzeo i titulu najgledanijeg specijaliziranog serijal na svijetu. Pokazao se to kao Amazonov poslovni potez godine koji je donio zaradu veću od 100 milijuna GBP.

Trenutno se snima treća sezona serijala, koja će se početi prikazivati kasnije ove godine. Kao što je poznato, Clarksonu nije produžen ugovor, a bolje nisu prošla ni ostala dvojica. “Amazon Clarksonu nije ponudio ugovor za četvrtu sezonu i ne postoji naznaka da će se to dogoditi“, rekao je izvor blizak produkciji, piše britanski Metro.

Podsjetimo, Clarkson je s godišnjom plaćom od oko 10 milijuna USD trenutno najplaćeniji britanski voditelj, a ubuduće ćemo ga moći vidjeti čak i u popularnom “Milijunašu“.

Druga sezona ostat će između ostalog upamćena po Hammondovoj nesreći u Rimčevom bolidu, ali i po epizodi koja je snimana u Hrvatskoj. Osim predivnih kadrova iz Zadra, te sa Plitvica i Paga epizoda je donijela slavu prelijepoj Silviji Jurin.

Vezani članci

Leave a Reply