Ovi horoskopski znakovi najburnije reagiraju na prevaru

Ovi horoskopski znakovi najburnije reagiraju na prevaru

Neki će horoskopski znakovi prevaru primiti smireno te jednostavno na dostojanstven način prekinuti sav kontakt s osobom koja im je bila nevjerna, a nekima dostojanstvene i smirene reakcije jednostavno ne padaju na pamet. Ovi horoskopski znakovi dignut će najviše prašine ako ih se netko usudi prevariti.

Ovan

Ovnovi su ponosni, a ako saznaju da ih je netko prevario, upravo će zbog vlastitog ponosa početi planirati osvetu – u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, rade kaos svuda oko sebe.

Lav

Ako sazna za nevjeru, Lav istog trena skuplja stvari i napušta osobu koja je bila nevjerna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali će itekako čuvati svoju intimu. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi, zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju… ali i dovoljno glasno da čuje tko treba.

Škorpion

Ako prevarite Škorpiona, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovno razdoblje u životu.

Strijelac

Osobe u ovom znaku trude se držati sve konce u svom životu, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno izgube razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za Strijelce zdravi razum u potpunosti nestaje.

Vezani članci

Leave a Reply