The Frajle priredile nezaboravnu večer mostarskoj publici

The Frajle priredile nezaboravnu večer mostarskoj publici

FOTO: Franjo Bošnjak

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča- poznatije kao The Frajle sinoć su mahom ženskoj publici u Mostaru priredile nezaboravnu večer povodom Dana žena.

Uspijevaju ono što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu publiku podjednako držati napetom, izvodeći skladbe u širokom rasponu od rusko-romske glazbe, pa sve do aktualnih pop-rock pjesama i to punih dva sata i dvadeset minuta.

Osim odličnim izvedbama, publiku su zabavljale i dosjetkama i  imitacijama kolega sa estrade.

Potpuno drugačije od ostalih sa regionalne glazbene scene, priredile su jedan od najboljih koncerata ikad održanih u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Mostarska publika je također još jednom dokazala da je odlična i uzvratila Novosađankama ovacijama, plesom i pjevanjem tijekom cijelog koncerta.

Pozitivna energija i dobro raspoloženje sa koncerta se prenijelo u Pablo’s restaurant&pub, gdje je održan after party uz promociju Korlat vina koja su bila generalni sponzor koncerta.

Koncert su podržali i Hotel Bristol, gdje su Frajle boravile dva dana, Croatia osiguranje, Lutrija BIH i voda Leda.

Organizator koncerta je agencija PRimera.

Koje koncerte pripremaju za naredni period  zapratite i doznajte na njihovim društvenim mrežama https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

 

Vezani članci

Leave a Reply