Ovo je najbolji način na koji ćete se oporaviti od prekida

Ovo je najbolji način na koji ćete se oporaviti od prekida

Prekidi su nezgodna stvar, frustrirajuća za obje strane, no kako muškarci i žene drukčije proživljavaju takve stvari, ovaj ćemo savjet uputiti ženama novih generacija.

Naime, novo je istraživanje pokazalo da bivšega nikad nećete u potpunosti preboljeti sve dok ga ne izbrišete s liste prijatelja na društvenim mrežama.

Prema novoj studiji, ako je bivši i dalje prisutan na zaslonu vašeg računala ili telefona, to će utjecati na vas, otežat će prekid i opsesivno vas navući na njegov profil na Facebooku.

Tijekom istraživanja, pratilo se korištenje ove društvene mreže, emotivni oporavak i dojmovi 464 sudionica nakon prekida ljubavne veze.

Rezultati su bili šokantni: sudionice istraživanja koje su zadržale svoje bivše u listi prijatelja na Facebooku, osjećale su se znatno gore po pitanju prekida nego one koje su ih izbrisale.

Istraživači su također otkrili da ćete se zbog Facebook profila bivšeg partnera osjećati loše jer ćete se stalno podsjećati da ste trenutno samo virtualni prijatelji i ništa više.

Stoga, drage naše – remove je shema koja funkcionira…

Vezani članci

Leave a Reply