Deppovi tjelohranitelji: Morali smo mu brisati i drogu s lica

Deppovi tjelohranitelji: Morali smo mu brisati i drogu s lica

Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje’, bili smo potplaćeni i imali previše posla, istaknuli su bivši tjelohranitelji glumca Johnny Deppa (54), Eugene Arreola (38) i Miguel Sanchez (38). Nekadašnji zaposlenici su jučer podnijeli tužbu na sudu u Kaliforniji protiv Deppa, prenosi Daily Mail.

Dodaju kako im glumac nije platio prekovremeni rad od travnja 2016. do siječnja 2018. te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor.U tužbi protiv Deppa govore i da su mu jednom, dok su ga čuvali tijekom izlaska u noćni klub, s lica čak brisali ostatke droge da nitko oko njega ne primijeti ‘bijeli prah koji mu je ostao oko nosa’.

– Ne samo da smo pazili na njega i da ne potroši previše novca, kako je sam od nas tražio i tako mu glumili dadilju, već smo bili dadilje i njegovoj djeci što nam nikako nije u opisu posla – tvrde tjelohraniteljii. Jedan od njih rekao i da mu je među glavnim zaduženjima bila sigurnost Deppovog djeteta koje se igralo u blizini izlaza na ulicu na glumčevom imanju u Los Angelesu.

Tjelohranitelji od Deppa traže da im isplati određenu svotu novca kao nadoknadu za štetu, ali ne žele otkriti o kojem se točno iznosu radi. Zahtijevaju i novac koji im glumac duguje za neplaćene prekovremene sate.

Odvjetnici zvijezde filma ‘Pirati s kariba’ još nisu odgovorili na optužbe protiv glumca, a Deppu je baš prošli mjesec po drugi put u kratkom periodu, otkazao odvjetnički tim kojeg je nekoliko dana prije unajmio da ga zastupa u drugoj, privatnoj tužbi.

Tjelohranitelji, inače veterani policije u Los Angelesu, navode i kako su bili zadovoljni kod Deppa dok nisu radili direktno za glumca već posredno, preko Agencije za sigurnost koja je određivala njihove dužnosti. Tome je navodno došao kraj kad je glumac odlučio ‘odrezati posrednika’ da može manje plaćati.

Arreola, koji je kod Johnny Deppa radio od 2007., je objasnio kako je od početka 2016. do danas imao priliku svjedočiti kako Depp sve više propada i kako se ‘udaljuje od vanjskog svijeta i normalnih ljudi sve dok nije došlo do toga da više nema dodira sa stvarnošću’.

– Depp se početkom 2016. naglo i drastično počeo mijenjati, a promijenio je i odnos prema svim zaposlenicima koje je najednom počeo plaćati puno manje, no ostali su raditi iste poslove. Tako je svima oko sebe prouzročio financijske poteškoće, a mnogima je od tad financijski vrlo teško; samo on živi jednako dobro – naveo je u tužbi Arreola.

Tjelohranitelji u tužbi dodaju i kako su radili po 12 sati dnevno i da se od njih u više navrata tražilo da budu osobni vozači glumcu, njegovoj obitelji i prijateljima. Također trebali su nadzirati ljude s kojima je Depp blizak i njega izvještavati o tome te autom od jedne do druge točke u Los Angelesu prenositi veće količine droge za Deppa i njemu bliske ljude.

Depp ima sina Johna Christophera Deppa III (16) i kćer Lily-Rose Depp (18) s bivšom djevojkom, francuskom pjevačicom, autoricom, glumicom i modelom Vanessom Paradis (45).

Vezani članci

Leave a Reply