Ovo rade žene prije razgovora za posao

Ovo rade žene prije razgovora za posao

Razgovor za posao prilično je stresan za svakoga, no postoji jedna stvar koju radi velik broj žena, a ne biste to baš očekivali od njih…

Naime, kao što znamo, osim što treba saznati sve o tvrtki u kojoj ste se prijavili za radno mjesto i odabrati reprezentativnu odjevnu kombinaciju, potrebno je napraviti još puno toga kako biste se uvjerili da će razgovor proći u najboljem redu.

Žene se na razne načine trude kako bi na razgovoru ostavile dobar dojam na poslodavca, a jedna od stvari koju rade je prilično iznenađujuća.

Kako piše britanski “Miror”, ispostavilo se da postoji jedna stvar koju veliki broj žena radi prije samog intervjua, a to je skidanje vjenčanog prstena.

Prema podacima ekonomskog portala Credit angel, gotovo trećina žena skida prsten prije razgovora s potencijalnim novim poslodavcem.

Iako se ova statistika odnosi samo na žene koje su u braku, ipak se mora priznati kako je 29 posto i dalje prilično veliki postotak žena koje se boje da će biti diskriminirane zbog svog bračnog statusa.

Vezani članci

Leave a Reply