O nama

 

VIPmagazin u suradnji s:
Photo: Noel Araquel http://noelaraquelphotography.com/
MakeUp: Ana Sorys anasorys.com/belong-with-me
Model: Katarina Kovačević www.bnmmodels.com/models/women/Kat-K

VIPmagazin.ba je portal, koncepcijski potpuno nov i sasvim drugačiji od drugih. Dosadili su vam portali koji objavljuju zamorne i iritirajuće dnevno-političke događaje, deprimirajuće sadržaje crne kronike, nepotrebno i opterećujuće žutilo koje vrijeđa Vašu inteligenciju?

Na pravom ste mjestu!

Uređivačka politika VIPmagazina usmjerena je na intelektualni i materijalni razvoj i napredak.

Usmjereni smo prema korisnicima kojima pružamo kvalitetnu i korisnu mogućnost razmjene iskustava s ostalim klijentima iz svih sfera života, prvenstveno iz sfere gospodarstva, tehnologije, turizma, kulture, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti grada Mostara, Bosne i Hercegovine, ali i cijele regije.

Uvjereni ste da imate kvalitetu proizvoda ili usluge? Želite biti dio prestižne VIP zajednice?

Stojimo Vam na raspolaganju!

Portal vipmagazin.ba na potpuno nov način promiče pozitivne vrijednosti, pojedince, skupine i aktivnosti koje vode k stvaranju pozitivnije i zdravije atmosfere, a time i bolje budućnosti cjelokupnog društva i zajednice.

VIPmagazin je magazin putem kojega ćete imati mogućnost nenametljivog i neagresivnog, ali učinkovitog oglašavanja kroz zanimljiv sadržaj prezentiran kroz objavu vlastitih članaka i prenesenih članka utemeljenih isključivo na istini i nepobitnim činjenicama.

Hvala Vam što ćete biti uz nas.

VIPmagazinjer samo najbolje je dovoljno dobro!