Lovely Bags predstavlja funkcionalnu i ženstvenu kolekciju novih torbi

Lovely Bags predstavlja funkcionalnu i ženstvenu kolekciju novih torbi

Dizajnerica Marija Perić za početak ove jeseni nam je priuštila vrhunski modni užitak predstavivši dvadesetak novih modela ženskih torbica.

Nova kampanja već na prvi pogled privlači pomalo sjetnim, toplim i zanosnim notama ženstvenog dizajna.

Iz radionice Lovely Bags već godinama nas navikavaju na nosive i trendi torbice, no ove jeseni je zaokružena jedna zrela modna priča koja spremna udovoljiti željama i najzahtjevnijih pripadnica ljepšeg spola. Prepoznatljiva Lovely estetika u ovoj sezoni nadopunjena je izuzetnom funkcionalnošću.

Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim jesenskim tonovima smeđe, bež, borde, maslinaste i zagasito plave boje, s blagim dozama “blush” roze, električno plave te smaragdno zelene.

Torbice dolaze u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetne eko kože s elementima od umjetnog krzna na pojedinim modelima. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, ruksaci u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na “basic” torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi cijelu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovelycom na ramenu.

“Za svaku sezonu želim bolje, ljepše, posebnije, drugačije… to dugujem klijenticama kojih je svaki dan sve više i mislim da je ova kampanja najbolji primjer navedenog!” izjavila je dizajnerica.

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Store u Zagrebu i Sarajevu, a početkom sljedećeg mjeseca svoja vrata otvara i Lovely Bags Store Beograd.

Torbice je moguće pronaći na još 25 adresa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori o čemu se možete informirati na službenoj Facebook stranici Lovely Bags.​

 

Vezani članci

Leave a Reply