5 stvari koje rade nesigurni muškarci

5 stvari koje rade nesigurni muškarci

Veza s nesigurnim muškarcem poprilično je naporan posao. Na prvu se možda čini da je bolje da je muškarac nesiguran nego pretjerano samouvjeren, no nakon ovog popisa stvari koje muškarci rade kad su nesigurni, vjerujemo da je jasno da nije tako.

Uvijek propitkuje tvoje motive

Kad mu kažeš da ga voliš ili ti ne vjeruje, ili će tražiti da mu objasniš zašto. Nesiguran muškarac želi potvrdu čak i nakon što ju je upravo dobio, što s vremenom postaje jako naporno.

Ljubomoran je na sve ljude u tvom životu

Bilo da su tvoje frendice s kojima se ponekad želiš vidjeti, obitelj ili kolege s posla, nesiguran će muškarac u svakoj osobi kojoj daješ svoje vrijeme vidjeti potencijalnu prijetnju.

Posesivan je

Uz ljubomoru i nesigurnost gotovo uvijek dolazi posesivnost. Koliko god mu se trudila objasniti da nema potrebe ni za jednim, nesiguran si muškarac jednostavno ne može pomoći.

Agresivan je i nepredvidiv

Kad misli da te gubi ili da ima razloga za ljubomoru, nesiguran muškarac gubi kontrolu i radi stvari koje će sigurno požaliti kad se smiri. Čitanje poruka na tvom mobitelu i optužbe koje nemaju veze sa stvarnosti samo su početak.

Vodi bilješke

Koliko si puta izašla s frendicama umjesto da si bila s njim, koliko si frajera imala prije njega, koliko često si mu rekla da ga voliš… Nesigurni muškarci konstantno traže dokaz da je njihova nesigurnost opravdana.

Vezani članci

Leave a Reply