Ikea nagrađuje svoje radnike dodatnom uplatom za mirovine

Ikea nagrađuje svoje radnike dodatnom uplatom za mirovine

Program lojalnosti “Ikea Grupe” uplatiti će ove godine dodatnih 10,9 milijuna dinara u mirovinske fondove 72 zaposlenih u Srbiji, kako bi im se zahvalila za posvećenost kompaniji.

Ukupno, 72 zaposlenih u Srbiji mogu se radovati činjenici da “Ikea Grupa” nagrađuje njihovu lojalnost sa po 151.660 dinara.

“Vjerujemo da lojalnost treba nagraditi i pokazati zahvalnost zaposlenima koji ostaju i nastavljaju raditi na uspjehu kompanije ‘Ikea’“, izjavio je Stefan Vanoverbeke, generalni direktor “Ikee” za Jugoistočnu Europu, navodi se u priopćenju kompanije.

Vanoverbeke je istaknuo da kolege u kompaniji trebaju znati koliko se cijeni njihovo iskustvo i posvećenost, dodajući da je ponosan na to “što će ‘Ikea Grupa’ u Srbiju ove godine uplatiti dodatnih 10,9 milijuna dinara u mirovinske fondove naših kolega”.

Svi zaposleni koji rade u “Ikea Grupi” bar pet godina, sudjeluju u programu lojalnosti Tack! (“hvala” na švedskom), zahvaljujući kome mogu ostvariti dodatnu godišnju uplatu u mirovinski fond pored postojeće mirovine.

Tack! program je uveden 2013. godine i “Ikea Grupa” je od tada uplatila 509 milijuna eura širom svijeta.

Svaki zaposleni dobiva isti iznos bez obzira na poziciju ili plaću, dok zaposleni sa nepunim radnim vremenom bivaju nagrađeni srazmjerno broju sati rada.

Vezani članci

Leave a Reply