Niske temperature u prvim danima Nove 2018. godine

Niske temperature u prvim danima Nove 2018. godine

Danas će prevladavati pretežno vedro vrijeme prijepodne, dok će od sredine dana naoblačenje sa zapada zahvatiti cijelu zemlju. Jutarnja temperatura zraka kretat će se većinom između minus 8 i minus 3 stupnja Celzijeva, dok će najviša dnevna temperatura zraka biti između 1 i 7, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.

Posljednjeg dana ove godine u BiH će se jutarnja temperatura zraka kretati između minus pet i nula stupnjeva, dok će najviša dnevna temperatura zraka biti između 5 i 10 stupnjeva. Ipak, utoplite se kako vam hladnoća ne bi pokvarila provod.

Prvog dana 2018. godine prevladavat će umjereno do pretežitoo oblačno vrijeme. Prije podne će padati kiša u južnim i jugozapadnim dijelovima, a poslije podne oborine se očekuju i u ostalim područjima. U višim područjima kiša će postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura zraka kretat će se između minus 2 i 3, dok će najviša dnevna temperatura iznositi između 6 i 12 stupnjeva.

U prvom tjednu iduće godine meteorolozi prognoziraju nestabilno vrijeme s kišom u većem dijelu zemlje. Snijeg je moguć prvo u zapadnim, a zatim i u ostalim područjima Bosne. Od 4. siječnja očekuje se stabilizacija vremenskih prilika i više sunčanih intervala, javlja Klix.

Vezani članci

Leave a Reply