PayPal – siguran i pouzdan, ali pomalo i skup način internetskog bankarenja i mrežnog kupovanja

PayPal – siguran i pouzdan, ali pomalo i skup način internetskog bankarenja i mrežnog kupovanja

PayPal je jedan od danas vrlo popularnih načina na koji korisnici mogu međusobno slati i primati novac ili pak obavljati različite mrežne kupovine. Ako ste barem jednom nešto kupili preko interneta (ili ako ste pokušali kupiti) onda ste se sigurno susreli s mogućnošću kupovine preko PayPal-a, piše pcchip.hr.

PayPal je i danas poprilično pouzdan način slanja i primanja novca
Razlog zbog kojeg je PayPal postao toliko poznat, pogotovo u posljednjih nekoliko godina jest najviše taj što se radi o poprilično pouzdanom načinu obavljanja novčanih transakcija, bez obzira na što točno se te transakcije odnosile. Opet, bilo da se radi o online kupovini, o slanju ili primanju novca, PayPal je vrlo pouzdan servis i to je svakako pozitivna stvar.

Sve se odvija poprilično brzo i sve je vrlo sigurno jer u slučaju da se nešto ne bude odvijalo kako treba, PayPal to pokriva i nadoknađuje nastalu eventualnu štetu koja se može dogoditi. S obzirom da je su pametni telefoni sve rašireniji među korisnicima i da svatko tko želi još više ”dosegnuti” do korisnika to čini putem apliakcije, slično je i s PayPal-om.

Svi korisnici, kako Android tako i Appleovih pametnih uređaja, ako žele koristiti usluge PayPal-a na svojim pametnim telefonima to mogu činiti preko odgovarajuće aplikacije. PayPal aplikacija je tako dostupna za skidanje i sa Googleove i sa Appleove Trgovine aplikacija, što je još jedna dobra stvar u vezi ovog servisa.

No, kao i kod svake druge stvari, bilo da se radi o tehnološkom proizvodu, robi ili usluzi, tako i PayPal ima nekih nedostataka. Bez obzira na to koristite li PayPal kao aplikaciju ili ovaj servis koristite na način da odete na internetsku stranicu putem internetskog preglednika, PayPal ipak ima neke svoje ”boljke.”

U nastavku članka ćemo nešto više reći o aplikaciji za PayPal, o tome što je točno sve pozitivno, a što je ono što je negativno kod same aplikacije kao i općenito kod PayPal-a. Ako ste korisnik PayPal servisa ili to tek želite postati i zanima vas koliko je isplativo i korisno koristiti PayPal, ovaj članak bi vam mogao pomoći u donošenju konkretne odluke.

Vezani članci

Leave a Reply