Prvi put objavljena oporuka Audrey Hepburn, evo kome je ostavila dragulje i imanja

Prvi put objavljena oporuka Audrey Hepburn, evo kome je ostavila dragulje i imanja

Zahvaljujući sudskom procesu koji Sean Hepburn Ferrera, sin glumice Audrey Hepburn vodi s humanitarnom organizacijom za djecu koja nosi ime njegove pokojne majke, prvi put je u javnosti objavljena oporuka ove glumice koja je preminula 1993. godine od raka.

Sean i njegov polubrat Luca Dotti utemeljili su ovu organizaciju u čast svojoj majci, a sada je tuže zbog neprimjerenog korištenja zaštitnih znakova ove organizacije. Tijekom postupka sudu je kao jedan od dokumenata dostavljena i oporuka ove legendarne glumice koju svi pamtimo po nezaboravnoj ulozi u “Doručku kod Tiffany”. Oporuka, koju je Audrey sastavila još 1991. godine, a u detalje iznosi Daily Mail, pokazuje kako su njeni sinovi Sean i Luca imenovani kao glavni nasljednici njenih imanja i intelektualnog vlasništva, a Audrey je sinovima ostavila i vrijedne Bulgari dragulje. Velikodušan poklon oporukom je ostavila i suprugi i kćeri glumca Yula Brynnera.

Tako je Brynnerova kći Victoria od Audrey naslijedila dijamante i broš, a njegova supruga Doris naslijedila je smaragde, broš ukrašen safirom te naušnice. Glumica je bila jako dobra prijateljica s dizajnerom Hubertom de Givenchyjem kojem je ostavila dvije ruske ikone.

 

Vezani članci

Leave a Reply