Tuga na licu lijepe manekenke nakon objave o prekidu 10-godišnje veze

Tuga na licu lijepe manekenke nakon objave o prekidu 10-godišnje veze

Posljednjih dana, jedna od glavnih vijesti u šoubiz svijetu svakako je prekid još jedne dugogodišnje ljubavi.

A radi se o onoj između prelijepe brazilske manekenke Alessandre Ambrosio i njezinog zaručnika Jamieja Mazura s kojim je bila nešto više od 10 godina.

Podsjetimo, golupčići su se upoznali 2008. godine, a iste godine dobili su kćer Anju. Ubrzo nakon toga, Jamie je kleknuo no par nikada nije stigao pred oltar. 2012. godine stigla je još jedna kruna ljubavi – sinčić Noah.

“Nisam se nikada udala, jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena 8 godina, očito da mi udaja nije prioritet”, otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Alessandra je još 2017. godine odlučila u potpunosti promijeniti život pa je tako u studenom prošle godine odradila posljednju reviju za brend Victoria’s Secret te se odlučila posvetiti glumi i dizajniranju kupaćih kostima, a čini se kako je to podrazumijevalo promjene i u privatnom životu.

A samo dva dana nakon objave o prekidu, inače uvijek nasmijana manekenka viđena je u Brentwoodu tijekom odlaska sa sata joge, a njezin izraz na licu govorio je više od 1000 riječi.


Tuga pomiješana s nezadovoljstvom što ju paparazzi prate u stopu, posebno sada, bili su itekako vidljivi no niti jedna strana još uvijek nije progovorila o pravim razlozima prekida, a vjerojatno niti neće jer par nikada nije bio vokalan u vezi privatnih stvari.

Vezani članci

Leave a Reply